Blog Cik Emma: Transformers 'Dark Of The Moon' Terbaik !!

15 July 2011

Transformers 'Dark Of The Moon' Terbaik !!

Assalamualaikum.. Salam jumaat buat semua. Allhamdulillah dengan izin Allah kita masih lagi bernyawa di dunia nie..

Sebenarnya hari isnin lepas pegi tengok wayang dengan kakak aku dekat GSC Cinema Sunway Carnivall, Penang.. First time aku tengok wayang citer orang putih, selalunya tengok movie melayu jer..

Permulaan citer Transformers slow je mula2 tu, memang tak banyak aksi. Time pertengahan citer tu yang syok tu.

Scene yang buat aku menangis bila semua transformers tu kena hantar balik ke planet diaorang. Rupa-rupanya Optimus Prime dah rancang awal2 lagi supaya tak di hantar balik ke planet diaorang. Satu scene lagi yg paling sedih, bila Bumble Bee di belasah oleh robot2 jahat , masa tu dia nampak si hero , bila si hero tu mengalirkan airmata,terus Bumble Bee bangkit dan bersemangat untuk lawan robot2 jahat tu.

Ending pun best, penuh dengan aksi yang mendebarkan. Aku bagi empat bintang kat filem Transformers Dark Of The Moon...


update by Sony Ericsson w910i

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma