Blog Cik Emma: BEN ASHAARI memang sempoi laa!!

27 July 2011

BEN ASHAARI memang sempoi laa!!

haisssh.. baru jer lepas terjah blog yang nak tukar link dengan aku dari segmen abang Ben Ashaari.. sapa tak kenai blogger otai tu habaq hang!! hehehe.. kira2nya banyak jugak la segmen beliau yang aku dah join.. Dan dengan terkejut beroknya aku tadi tengah syok2 dok update blog.. aku terlihat kelibat followers aku yang ke 509..


JENG..JENG..JENG!!


terima kasih yek sebab sudi follow blog yang tak seberapa nie... Abang Ben memang sempoi la.. :)

3 comments:

H.J said...

abang ben sempoi..nama baru eh?haha

♥ Cik Emma ♥ said...

Ehh..mau tau la..pasni blogger dr penang termasuk abg Ben kena guna nama sempoi kat last name diaorang..hahaha

yanadimple said...

kan kan kan sempoiii la BA nehhh . sukew nyewww. haha. dye mmg otai yg ta smbong lnsunggg.. n bnyk buat segmen2 yg bestt utk sume join kn :) winkkk >.<


http://yanadimple.blogspot.com/

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma