Blog Cik Emma: SEGMEN : AKU JIWANG SAT BOLEH KAN??

20 June 2011

SEGMEN : AKU JIWANG SAT BOLEH KAN??

Haa.. Asyik join segmen orang jer kan nak jugak buat segmen sendiri.. hehe.. senang jer ikut syarat-syarat kat bawah :

Luahan Hati Cik Emma

 Letak tajuk entry : SEGMEN :  AKU JIWANG SAT BOLEH KAN??

Letak jugak header blog cik emma dan linkkan kat entry nie..

Pastikan follow blog nie yer..sebab segmen nie khas untuk followers yang penat2 klik button follow tu :))...

Buat entry jiwang yang korang rasa jiwang habis laa..ringkas2 pon tak pa tak lebih dari 200 patah perkataan okehhh..

Tinggalkan link entry korang kat ruang komen entry nie okehh :))


DONE!!

Semua yang join tu cik emma akan letak kat bloglist dan cik emma akan follow semuanya.. :)

3 comments:

Azreen Shafila Abdullah said...

xreti nak buat ayat jiwang

Munna said...

boleh je komen? problem solve eh? hehe....sori off topic pulak...^^

♥CiK EmMa♥ said...

@Munna Allhamdulillah..dah solve :)

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma