Blog Cik Emma: Segmen Tukar suka sama suka link blog jadi isu hangat!

07 June 2011

Segmen Tukar suka sama suka link blog jadi isu hangat!

waahhhhh..segmen mantop dari abg ben..ada org yang tak puas hati sebab ada segelintir blogger yang tak jujur.

kita semua dah janji kan kalau ada yang berminat nak letak link blog kita kat bloglist depa, kita pun kena buat benda yang sama jugak..huhuhu..

Maaf la bagi sapa2 yang rasa saya tipu pasal bloglist tu okey.. Semalam dah letak bloglist, pastu edit template.. Hilang la bloglist tu, so terpaksa la cari balik semua blog yang berminat nak tukar link tu..

Anyway, sapa2 yang tak dak lam senarai tu tolong check tengok okey.. Kalau tak dak inform kat saya ok :)

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma