Blog Cik Emma: PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

09 June 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

Santai Bersama BEN ASHAARI

Ahaiii.. segmen kritik mengkritik lagi weiii.ehehe...sebenarnya tak berapa pandai nak karang ayat nie.. tapi takpa..cuba dulu ..


DSC_0061
Berdasarkan gambar ni , karangkan satu entri dan kaitkan dengan dunia blogger .. Tidak lebih 100 patah perkataan ..




Kita tengok masa dulu2.. time orang masih ramai lagi yang tak pakai kereta.. lengang ja jalan raya.. tak macam sekarang.. jalan dah sibuk... macam saya nie naik motor asyik kena himpit jer....ye la... orang nai kete besar2 kan.....

Sama dengan dunia blogging.. Saya nie masih mentah.. Baru nak berjinak-jinak nak majukan blog..
Dari apa yang saya tahu, dulu tak ramai yang tahu pasal blog ni.. Tapi sejak setahun yang lepas.. Dah ramai orang cuba nak berblogging... So semakin banyak saingan.. Ada yang menjadi blogger idola, ada jugak yang ketinggalan, yang tak berapa nak ada luck untuk lebih dikenali..

Ramai yang cuba berusaha untuk lebih di kenali.. Walaupun ketinggalan di belakang tak semestinya kita tak bagus kan.. Cuma mungkin belum tiba masanya kita untuk di kenali blogger lain... Itu hak masing-masing untuk menilai dan memilih blog yang bagus di mata mereka....


selesai sudahhhh...ngeeee......berdebar2 menunggu kritikan...

6 comments:

♥ Frau Reen ♥ said...

nice je awk punye entri ni..btw,rin folow..jom kritik rin n folow rin lak..

hee..

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

CiK EmMa said...

@♥ Frau Reen ♥
Tq reen :) follow u back

Bro ahmad said...

banyak dugaan kat dunia blog ni
banyak bersabar dan juga tekun

ikut segmen yang sama

Hamba Ilahi said...

saya follow awak
http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/teknik-menarik-pembaca-ke-blog.html maklumkan di artikel saya kalau dah follow. nanti saya follow semula

shahjiehan said...

patut la laju je loading.. backgroud putih...~ heeeee

CiK EmMa said...

@shahjiehan lepas nie nak pakai bg hitam lak :P

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma