Blog Cik Emma: Pageview meningkat sebab Giveaway

28 June 2011

Pageview meningkat sebab Giveaway

Syukur kehadrat Allah.. Rezeki pun semakain murah sekarang.. Harap macam nie laa sampai bila2. Betoi laa kata orang hidup nie mesti berani terima kenyataan.. Kadang2 bahagia yang kita kecap tu sekejap saja tak sempat nak rasa bahagia lama2.. Tapi orang yang banyak diberi ujian nie laa tanda Allah sayangkan dia, sebab Allah nak menguji kesabaran kita.. Allhamdulillah..Aku akan cuba untuk tabah dengan setiap dugaan yang Allah beri pada aku.. Ini mengajar aku supaya tak melupakan-Nya di waktu senang dan susah.. 

Bercerita pasai pageviews yang meningkat ni, sebenarnya aku baru anjurkan GA yang pertama.. Allhamdullillah..dapat sambutan yang baik.. Dari situ aku dapat sikit traffic dari blog orang lain.... Selain dari GA, pageview tentnag tutorial pun dah makin naik.Syukur kepada Allah.. Memang happy bila blog dah mula dikenali walaupun sikit2..

klik untuk pembesaran


Terima kasih bagi yang sudi join Giveaway aku...

1 comment:

Ieda Al-Habsyi said...

tahniah! moga semakin hari makin meningkat noks! :)

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma