Blog Cik Emma: Maharaja Lawak Di Penang Sempoi!!!!

04 June 2011

Maharaja Lawak Di Penang Sempoi!!!!

Start 3 petang kelmarin memang aku ngan kakak aku dah berpanas kat PISA (PENANG INTERNATIONAL SPORTS ARENA). Akhirnya tak sia-sia la dok tengah panas sebab dapat gak pas masuk . masa kul 5 petang ada mini show case kat luar dewan PISA.. Antara artis yang ada masa tu Zahid AF2, Maulana AF8, Nadia AF7, Afiq AF5, Idayu AF3 , Aril AF7 dan Amir ML...

Aku masa jwb kuiz..hehe..dpt dua lg pas masuk



 jozan dan Nabil di belakang pentas showcase



sepah pun datang mini showcase.


Masa mini showcase tu aku dapat lagi dua pas masuk..huhuhu.. Dah abeh showcase orang semua berpusu-pusu nak masuk dewan sebab takut duk belakang2.hehehe....macam sardin baq hang....padat nak mampuih.... 

 walaupun padat dan sempit kami tetap sporting!!


Akhirnya.. tercpai jugak hajat nak tengok ML secara live.. memang puas hati.... persembahan terbaik malam tu dah tentu2 la Sepah, Jambu dan Jozan......

pentas maharaja lawak di penang.


Kalau boleh kerap2 la buat road show kat cnie ok..hehe...kami orang Penang nie meriah2 belaka...peace yoooo!!

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma