Blog Cik Emma: Widget Followers buat masalah lagi!!!!!

27 May 2011

Widget Followers buat masalah lagi!!!!!

Dah selalu sangat widget followers ni hilang. Bukan saya jer semua blogger pon sama. Tapi yang herannya template designer punya ada jer widget followers. Ce tengok widget Saya Blogger Malaysia yang guna template designer. Sempat print screen tadi

kat bawah nie widget followers saya pulak....

aduhaiiii...masaelahhhh dah la followernya tak ramai. Lagi laa men'jem'kan orang nak follow blog den bila widget follow nye dah hilang....TENSION!!!

2 comments:

Nadya O'Conner said...

buat template follow mcm kak nad tu jer..:)

CiK EmMa said...

ermm.. kak nad pnye pn xnmpak gak...adehh

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma