Tips Untuk Melupakan Kekasih Akibat Putus Cinta

May 29, 2011

Tips untuk melupakan kekasih akibat putus cinta ini disediakan sebab dh terlalu byk person yg putus cinta..disini saya senaraikan cadangan2 utk melupakan kekasih anda.Kalau ada lagi pendapat dari korang sdri so bolehlah juga tambah-tambahkan disini.Senang nanti org yg putus cinta nk wat rujukan..

1.Korang tulis 10 pucuk surat dan korang poskan kat
diri korang sendiri, pastu balasla balik kesemua
surat-surat tersebut... Lakukan setiap hari, 3 kali
sehari...

2.Jauhkan diri korang daripada filem-filem Hindustan
dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah
atau wat sesi berkenalan tepi-tepi jalan.... Bukak laa
warong khas untuk sesi interview tuh... Alaaa... bunga
bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi..

4.Buat perusahaan menternak itik... Nanti bila itik
korang bertambah, korang pasti akan lupa kat pasangan
korang tu, sebab korang terlalu sibuk menjaga
itik-itik gembo korang....

5.Sibukkan diri korang dengan bekerja... Bantai
overtime bebanyak... Bila duit dah lebat nanti, korang
carikk ajer yang lain, ngawin terus, senang idup tak
yah susah-susah nak sakitkan kepala...

6.Korang pi ngadap cermin korang yang sememangnya
setia ngan korang... Korang buat ler lawak giler yang
tak masuk di akal, pastu korang gelak ler sendiri...

7.Ulang perbuatan nie sampai 3 kalai tau.. Uhh huuu Uhh huuu...

8.Kalo korang still teringat kat pasangan korang tu,
korang pi cari tangga, alaa cari ja laa kat umah
mana-mana atau pun bangunan berhampiran, korang
wat-wat terjatuh dari tangga, sampai korang terus
ilang ingatan, percaya laa. korang akan lupakan
terus pasangan korang tu...dengan diri sendiri pun
korang tak akan ingat lagi..

9.Kalo ingatan korang masih ada, pi ja rumah jiran
sebelah, minjam hammer, pastu korang wat laa tak tau
sambil ketuk pala korang sendiri sampai laa ilang
ingatan...

NOTE:
A.kalo jiran korang tak bagi minjam hammer, korang
curikk je, pastu lari laa..takkan dok wat sesi
berkenalan ngan jiran korang lak..


B.Kalo susah sangat... korang hantuk ja pala korang
tu kat dinding rumah, buat laa sampai korang rasa
dah bosan dengan hantukan korang tuh...

10.Gantung gambaq si-dia kat dinding .. korang kutuk,
korang karate, gusti, giget, mamam, telan... wat laa
pe-pe je asal ati rasa puaihh..

11.Wat-wat gila kejap.. saja layan perasaan sendiri...

12. Kalau masa drive..ternampak lori KONTENA..LANGGAR AJER LORI KONTENA TU..
nescaya boleh lupakan kekasih

13. Berlari mengelilingi malaysia mcm Forest Gump. Dah penat baru berenti


tips di atas nie hanya gurauan semata-mata. dont try this at home..hahaha

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images