Contest : Korang Sambung sendiri!

May 22, 2011


skodeng2 kat google tadi terjumpak ngan contest dari tuan blog yang tomey ni Fafa.

nak join? tengok syarat di bawah



1- buat tajuk Contest : Korang Sambung sendiri! n letak picture atas ni dalam post korang n link kesini(means bila org tekan gambar tu akan kuar blog saya)..
2- follow me n i follow u back...
3- penyertaan sehingga 30-06-2011..
4- masuk adalah percuma... hahaha...INGAT.. tinggalkan link korang kat komen beserta ayat ni.. " Arini aku ajak lovefafa ke supermarket... tiba-tiba....................."
(kat entry tak yah letak.. kat ruangan komen ni sahaja)
5-korang sambung ayat diatas... tak lebih 100 patah perkataan sahaja... 
6- hadiah...  3 orang pemenang dipilih.. 
tempat pertama- topup RM30
Kedua-topup-RM10
Ketiga-topup-RM10

jom join skali :) 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images