Blog Cik Emma: Andai Kekasihku Dikebas Orang ! BEN ASHAARI KATA LA ..

19 May 2011

Andai Kekasihku Dikebas Orang ! BEN ASHAARI KATA LA ..


Segmen lagi yooo..i FOLLOW..hahaha

soalannya adalah jeng jengg jenggg!!


ANDAI KEKASIH KU DIKEBAS ORANG .. APA YANG AKAN AKU BUAT PADA MASA ITU JUGA ?


Benda yang macam ni la yang kita takmao, tapi kadang2 terjadi juagak. Aku benci betul dengan perampas, depan kata tak dak apa2 tapi kat belakang Nauzubillah, boleh dok goda marka orang... Tak kira la lelaki ke perempuan, jangan la rosakkan hubungan orang. Bayangkan satu hari nanti benda ni kena pulak kat batang hidung korang apa korang rasa, bak kata pepatah orang putih, whats goes around comes around!! Sekarang memang aku tengah hadapi situasi nie. Rasa macam nak pi maki ja perempuan tu, tapi aku sedar aku ni perempuan, tak elok bergaduh sebab seorang laki . Lagipun aku percaya dengan takdir Allah. Setiap perbuatan pasti ada ganjarannya. So, apa yang aku mampu ,aku hnaya mampu bersabar, cinta cyber nie memang takleh bawa ke mana, kalau si pasangan tu tak serius. Nasib badan laa. Sapa suruh aku acri marka jauh-jauh. Apa yang aku lalui sekarang ni jadi pengajaran buat aku, supaya jangan cepat terpedaya dengan janji manis orang.




Huiiihh!! Panjang lebar aku punya komen nuh.. Harap tak lari dari tajuk asal lah. Sekadar ingin berkongsi, sekurang-kurangnya lepas jugak beban di dalam dada nie.  Terima kasih abg Ben sebab buat segmen lagi. I Like segmen abg Ben yang meletup da' bomb nie :D

1 comment:

mas saari said...

tak perlulah kita bersedih sangat kan?
mungkin ada hikmah disebaliknya..

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma