8 Perkara Lelaki Kurang Senang Dengan Perempuan

May 24, 2011

1. Perempuan Yang Berpura-pura Sopan-santun dan Lemah-lembut

Lelaki lebih suka akan sikap semula jadi terhadap perempuan itu sendiri dan ia lebih menambat hati.

2. Perempuan Yang Suka Mengkritik Kaum Sejenis Terutama Dari Segi Penampilan

Kononnya mereka lebih anggun dari perempuan lain. Lelaki sebenarnya tak kisah pun mengenai fesyen perempuan asalkan kemas dan menarik pun dah cukup.

3. Cemburu Dengan Pasangan Sendiri

Kerana kelebihan yang ada padanya (lelaki). Contohnya, kekasih anda sendiri cemburu dengan anda sebab anda kerja lebih besar darinya. Habis, lelaki mesti la kerja besar kan. Nak sara keluarga nanti bila dah kahwin. Nak kereta besar, rumah besar.

4. Mahu Kekasih Menghabiskan Masa Dengan Mereka

Perkara ini sedikit sebanyak mengganggu privasi kaum lelaki. Lebih teruk apabila ada perempuan yang suke memasang spy daripada orang yang rapat dengan kekasihnya.. Ada sampai dalam akaun facebook dan telefon bimbit pun dia nak tau apa yang ada.

5. Emosi Yang Tak Terkawal.

Mana tidaknya kalau ada masalah dengan kawan sekerja, habis lelaki pun kena. Apa cerita?

6. Shopping Sampai Kiamat

Ini satu lagi tabiat yang lelaki kurang senang dengan perempuan,kalau bershopping sampai tiada hujungnya. Shopping tu boleh tapi jangan la sampai keterlaluan. Duit kena la pandai guna. Jangan ikutkan nafsu sangat.

7. Suka Membebel

Kalau nk bercakap boleh tapi jangan la tak jumpa lampu merah langsung. Ini boleh buat kekasih anda melarikan diri tau. Silap-silap kena sakit jantung jadiknya..

8. Merajuk Tak Tentu Pasal

Jangan la mencabar keegoan lelaki sangat. Lelaki ada banyak lagi benda nak fikir daripada asyik nak memujuk wanita. Sekali sekali takpe la. Jangan sampai dia cari yang lain.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images