Blog Cik Emma: Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama

15 April 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/04/miss-nadya-buat-giveaway-kali-pertama_2300.html


Terma dan syarat-syaratnyer ialah..xsusah pon okay!!..

1. Copy and paste banner kat atas tu taw...pastu link kan ke sini..snap ari ni tu taw.:p
2. Terbuka to all blogger gurlz and blogger boyz..
3. Buat entry bertajuk Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama..
4. Citer r ape2 yg best biler melalui birthday kowang..shuker ker..shedih ker..xkesah r mne2 pon....
5. Jadi follower nad aw...(jika shudi okay..tiada paksaan..)..tapi kalau tak follow mcm mana nak tau kalau kowang menang kan??
6. Tag la kawan2 kalau rasa nak tag...xkesah pon..
7. Tinggalkan url link entry kat ruang komen di bawah yer..
8. Tarikh tutup xtau ag..maybe seminggu..tengok keadaan nad la..ni pon lambat post entry sebab nad meeting dari kol 10am smpai kol 1pm tadi..ngantuk..:(

P/S Dari Nad Sendiri :: Jika peserta GA kurang dari 23(umo nad niey) owang..GA ni automaticly batal...kuang2..xde r..hadiah di kurang kan jer..mcm bnyk jer hadiah nad nk bg..hik hik..hadiah xmahal..tapi just perhargaan utk kawan2 baru nad..:)


Pengalaman masa sambut birthday??

sebelum nie memang tak pernah sambut hari jadi..tapi tahun lepas kakak-kakak kesayangan saya belanja KFC sempena birthday ke 20 tahun.. tu la pengalaman paling manis...


Tag 3 Orang Kawan

http://bi4rl4hr4hsi4.blogspot.com/
http://qasehdalia.com/
rnttp://rieyanaynn.blogspot.com

2 comments:

miss nadya said...

cak cak cak...nk bg tau niey..give away mungkin di tutup akhir bulan niey..gud luck..:)

miss nadya said...

assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma