Blog Cik Emma: Ciri-Ciri Lelaki Yang Tak Boleh Dijadikan Suami Atau Kekasih

03 April 2011

Ciri-Ciri Lelaki Yang Tak Boleh Dijadikan Suami Atau Kekasih

Salam riadah buat semua yang membaca. Kali ni saya nak tulis pasal ciri-ciri lelaki yang tak patut di jadikan suami atau teman lelaki..

Selalu sangat dah dengaq cerita pasal orang perempuan nie kuat hotiaq (membebel), kaki shopping la ,pisau cukur dan macam-macam lagi.

Kali nie saya nak hangatkan pulak mood orang lelaki. Jangan marah ek..hahaha!

- Kaki Perempuan

Perghh! Korang nak ka laki camni jadi calon suami korang? ? Kalau dah nama kaki perempuan nie memang la dah tentu2 dia tak boleh nak setia ngan korang..

Hello! Orang lelaki..perempuanie bukan tempat korang melepaskan hawa nafsu semata-mata okey!

Perempuan pulak..jangan cepat terpedaya dengan pujuk rayu manis orang lelaki.


-Kelentong

Haa..nie yang paling saya tak suka.. Kalau dah jadi teman lelaki tapi maseh suka kelentong..tu namanya dia tak ikhlas..

Kalau kelentong tapi bagitau balek yang sebenarnya takpa la jugak. Yang ni tak ,buat sengap teruih....tak boleh..tak boleh di buat teman hidup..hahaha!


- Cemburu buta

walaweyh.. Bohong ar kalau korang tak pernah ada rasa cemburu. Si penulis nie pun cemburu jugak orangnya..haha

Nak cemburu tak salah sayang. Tapi biarlah berpada-pada. Yang penting kena ada trust untuk pasangan.

Kalau cemburu lebih-lebih pun boleh merosakan hubungan tak elok jugak tu..


- Pau duit perempuan

Haaaai..baru kawan jer dah pandai nak kikis duit perempuan..
Wahai jejaka.. Tak malu ke orang perempuan yang belanja? Tak jatuh saham ke? Hahaha..

Bukan tak boleh nak orang perempuan belanja . Tapi berpada-pada la, jangan sampai di cop lelaki materialistik pulak..


Setakat ni je lah pendapat saya. Panas..panas..panas..hahaha..

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma