Blog Cik Emma: Cinta tak kenal siapa

28 February 2011

Cinta tak kenal siapa

Tidak salah rasanya
Andai kumemuja
Anggun di wajahmu
Kerna hati ini dah tertawan

Cinta tak kenal siapa
Hadir tanpa dipaksa
Walau berkecai badan
Melepaskanmu
Aku rela berputih tulang

Dan tak sanggup aku lihat
Engkau dipimpin oleh insan
lain...Oh
Dan tak sanggup aku dengar
Tentang keburukanmu...Ooh
Hendak kuhampirimu
Untukku luahkan semuanya
Sayangnya lidahku kelu

Apa lagi yang harus
kuperbuat
Agar kau mengerti maksud
tersirat

Maka terpaksalah aku
melepaskan
Apa yang telah tersimpan
sekian lama
Aku cintakanmu Aku
perlukanmu
Untuk mengisi ruang
kekosongan
Kau merenung bersahaja
Lalu (kau) tersenyum tanda
rela
Kemarilah kekasih
Tak perlu kau menoleh
Aku di depanmu bukanlah
bayang
Kuingin cipta sejarah
Sejarah indah...denganmu

Wahh..la ni aku tengah bunga-bunga chenta.... Gila ar.. Kali ni pun dengan orang jauh jugak..btw hangpa kena percaya kat ceq ok.haha.. Dia lebih tua dari aku 12 tahun , dan berasal dari Perlis. Aku kenal dia pun dari dalam laman sosial facebook.

Dia pernah di kecewakan byk kali dan pernah putus tunang. Mula-mula tu dia tak yakin ngan diri dia sendiri, dia takot tak leh
beri cinta sepenuh hati dia pada aku yg sebelum ni dah di kecewakan.
Btw sekarang dia dah mula boleh terima aku. Thank u so much dear, dan aku berharap hbungan aku ngan dia akan berkekalan. Insya-Allah.

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma