Blog Cik Emma: INGINKAN CINTA SEJATI ANDA?

19 June 2010

INGINKAN CINTA SEJATI ANDA?

Jangan Kejar Cinta Korang. Kalau korang baru je lepas break dengan pasangan korang, cube rilek dulu, jangan cepat sangat nak cari pengganti. Ada orang yang laju je cari pengganti, kononnye nak tunjuk kat bf/gf yang korang tak kisah pun break tu. Ada juga yang cari pengganti sebab nak ubati hati korang yang sepi. So, encik admin nak bagitau yang tak perlu tergesa-gesa, cube rilek dan fokus dulu dengan hidup korang. Percayalah, nanti cinta sendiri akan datang kat korang.Kalau korang dah confirm boleh mulekan hubungan baru, cube cari lelaki/wanita yang menepati cita rasa korang. Supaya dapat bahagiakan korang, ingat!, bukan tengok luaran je. Tengok keperibadian bakal pasangan korang juga.Bersosial dan jalan-jalan. Haaa, makin ramai kawan korang, makin senang la nak cari cinta yang sesuai dengan korang kan?Dan yang terakhir ni paling penting, percaya pada diri sendiri. Yaking yang korang akan dapat pasangan korang, sebab tuhan ciptakan setiap orang kat dunia ni berpasangan. OK.

Good Luck, hope korang jumpe cinta sejati korang :)

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma